5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın emniyetliği ciğerin nazik öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Ivedili durumlarda güvenli bir kaçış tedariklemek için tasarlanmış olan bu baplar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olur. Yangın kapıları genellikle yangın dayanımı etkili malzemelerden mamultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Yangın Bapsı Kolu aşağı namuslu itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Branş gestaltsında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat epey fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cihetı rabıta opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik posta ile elan sık kullanım esenlanabilir.

Gerçekten yangınlardan korunmak dâhilin esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Özellikle içli ve kibar materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesin yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Ekseriya metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı istanbul Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların cenahı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz bapsı da olur.

Yangın kapıları, yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini muayyen bir zaman aralığında engellerken aynı zamanda insanların intikaline olanak sağlayan kapılardır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı Yangın Kapısı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenleri iyi aydınlatılmalı ve yönlü çalışmaaretlemelerle belirtilmelidir. Acil durumda insanoğluın merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine demetlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi yangın kapısı sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin normal onay olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page